Beste Klant,
Tijdens de zomer zijn wij van 01 juli tot 30 augustus enkel open in de voormiddag van 09.00 uur tot 12.00 uur
Wij danken U om met deze uren rekening te houden. Mvg, The Herborist Team.

Nieke Vanderheijden

had een huilbaby

Manu ontwaakte ’s nachts van een moeilijke spijsvertering

Nieke: “Probios-infantis hielp mijn zoontje terug doorslapen.”

Bij de omschakeling van melk naar vaste voeding, werd mijn zoontje Manu ’s nachts steeds opnieuw wakker. Het was niet mogelijk om hem eventjes te troosten en daarna verder te kunnen slapen. Hij huilde een aantal uur verspreid over een hele nacht. Dit heeft me na enkele gelijkaardige nachten op de been gebracht om op zoek te gaan naar antwoorden.

Mijn arts gaf me de correcte uitleg over hoe darmflora niet alleen bij volwassenen maar ook bij zeer jonge kinderen bepalend is voor een goede spijsvertering en aansluitend immuumsysteem. Dit verklaarde ook de reeks kwaaltjes die Manu opgelopen had de afgelopen periode. Mijn arts adviseerde mij Probios-infantis van The Herborist.

Het gebruik was eerder makkelijk doordat het poeder opgelost kan worden in een beetje melk. Op de site van The Herborist vond ik ook enkele handige tips hoe ik het product kon toedienen aan mijn zoontje. Hierdoor heeft Manu makkelijk de dosering darmflora leeggedronken. Stilaan werd de spijsvertering van mijn zoontje terug normaal en hadden we terg beiden een heerlijke nachtrust. Dit heeft me aan het denken gezet dat gezonde darmflora niet alleen voor Manu, maar ook voor mezelf verzorgd moet worden. Een regelmatige kuur voor mijn gezin is niet meer weg te denken.