Homepage Herborist

The Horse Power Line®

Created by The Herborist®

Wil u graag ontdekken welke paardenproducten wij nieuw in ons gamma hebben? Ook u bewondert de elegantie, de pure kracht en de karakterschoonheid van uw paarden.
Gun uw paard de fitheid, kracht en explosiviteit dat het verdient ... en gun uzelf het succes!

Horse line

Op zoek naar een sneller herstel bij het sporten?

Bestemd voor recreatieve - en topsporters

Sportpower® is een complex voedingssupplement met gunstige invloed op het prestatievermogen. Bovendien draagt dit product bij tot een sneller herstel na trainingen en sportprestaties, en is een krachtige antioxidant.
Dit product voorziet het lichaam eveneens van extra ijzer.
 

De winterperiode breekt aan ...

Ons immuunsysteem boosten is dus belangrijk!

Waarom medicatie nemen? De kracht van de natuur kan je helpen je immuunsysteem te ondersteunen tijdens de winterperiode.
Maar met welke natuurlijke elementen kan jij je lichaam beschermen tegen verkoudheden en infecties?

Afbeelding
zilverspar
De kracht van de natuur

Bewegen zonder pijn - Dr. Daan De Coninck

Spier-en gewrichtsklachten behandelen: start natuurlijk bij jezelf

In ‘Bewegen zonder pijn’ legt dokter Daan De Coninck aan de hand van case studies uit hoe je bepaalde klachten kan herleiden naar een diagnose, en vooral: wat je eraan kan doen. Heel veel mensen hebben geen flauw benul wat er precies schort en maken het erger door niets – of de verkeerde dingen – te ondernemen.

In het boek krijg je een antwoord op vragen als: wat kan ik er zelf aan doen? Wanneer moet ik naar de dokter? Welke voedingssupplementen kunnen soelaas bieden? Mag of moet ik sporten, en welke sporten beoefen ik dan best? Dit boek wil op die manier een inzicht bieden in de spier- en gewrichtspijnen waar een groot deel van de bevolking mee zit.

Bestel dit interessante boek hier

Boek