Homepage Herborist

Welkom in de wereld waar paarden schitteren!

Gun het uw paard.

Een paard naar de topconditie te brengen, getuigt van fijngevoeligheid, kennis van zaken, liefde voor de natuur en de bereidheid daartoe bij te dragen door de dagelijkse zorg voor uw edele viervoeter.

Vanuit die kennis en voorliefde voor fytotherapie heeft The Herborist®, samen met een team van bio-ingenieurs en experts als dierenartsen, zich geconcentreerd op 100% natuurlijke voedingssupplementen voor paarden.

Horse line

Sportpower®

De natuurlijke boost

Dit all-in-one product is een complex voedingssupplement met gunstige invloed op het prestatievermogen (sporten). Bovendien draagt dit product bij tot een sneller herstel na trainingen en sportprestaties, en is een krachtige antioxidant.

Dit product heeft een anti-dopingattest!

Vliegangst? Een gevoel dat vele mensen overvalt.

Hoe kan je nu die angst overwinnen om toch met het vliegtuig te reizen?

Stress of angst is een automatische reactie die ons lichaam heeft op een bepaalde situatie of uitdaging die buiten onze comfort zone ligt. Het is een ervaring waar elke persoon wel eens mee te maken heeft en elk van ons anders reageert. Dit gevoel overvalt ons vaak omdat we bang zijn de controle te verliezen, onder druk moeten presteren, ons kwetsbaar zullen moeten opstellen en dat we zo in een oncomfortabele situatie zullen terecht komen. 

Afbeelding
zilverspar
De kracht van de natuur

Bewegen zonder pijn

Dr. Daan De Coninck

In ‘Bewegen zonder pijn’ legt dokter Daan De Coninck aan de hand van case studies uit hoe je bepaalde klachten kan herleiden naar een diagnose, en vooral: wat je eraan kan doen. Heel veel mensen hebben geen flauw benul wat er precies schort en maken het erger door niets – of de verkeerde dingen – te ondernemen. In het boek krijg je een antwoord op vragen als: wat kan ik er zelf aan doen? Wanneer moet ik naar de dokter? Welke voedingssupplementen kunnen soelaas bieden? Mag of moet ik sporten, en welke sporten beoefen ik dan best? Dit boek wil op die manier een inzicht bieden in de spier- en gewrichtspijnen waar een groot deel van de bevolking mee zit. 

Boek