Homepage Herborist

Welkom in de wereld waar paarden schitteren!

Gun het uw paard.

Een paard naar de topconditie te brengen, getuigt van fijngevoeligheid, kennis van zaken, liefde voor de natuur en de bereidheid daartoe bij te dragen door de dagelijkse zorg voor uw edele viervoeter.

Vanuit die kennis en voorliefde voor fytotherapie heeft The Herborist®, samen met een team van bio-ingenieurs en experts als dierenartsen, zich geconcentreerd op 100% natuurlijke voedingssupplementen voor paarden.

Horse line

Sportpower®

De natuurlijke boost

Dit all-in-one product is een complex voedingssupplement met gunstige invloed op het prestatievermogen (sporten). Bovendien draagt dit product bij tot een sneller herstel na trainingen en sportprestaties, en is een krachtige antioxidant.

Dit product heeft een anti-dopingattest!

Terug naar school!

Je kind op een gezonde manier ondersteunen gedurende het gehele schooljaar. Hoe doe je dat?

De kindjes vroeg uit de veren krijgen, creatief zijn om een lekker ontbijt klaar te toveren, boekentasje klaarmaken, zorgen dat ze een gezonde lunchbox mee krijgen, op tijd vertrekken naar school,…
Als ouder is het niet eenvoudig om altijd even creatief te zijn en je kind een gezond ontbijt en snack mee te geven waarin alle essentiële mineralen en vitaminen in zitten die ze nodig hebben om zich te kunnen focussen tijdens de lessen, te studeren en nog voldoende energie te hebben om te spelen of te sporten in hun vrije tijd.

Afbeelding
zilverspar
De kracht van de natuur

Bewegen zonder pijn

Dr. Daan De Coninck

In ‘Bewegen zonder pijn’ legt dokter Daan De Coninck aan de hand van case studies uit hoe je bepaalde klachten kan herleiden naar een diagnose, en vooral: wat je eraan kan doen. Heel veel mensen hebben geen flauw benul wat er precies schort en maken het erger door niets – of de verkeerde dingen – te ondernemen. In het boek krijg je een antwoord op vragen als: wat kan ik er zelf aan doen? Wanneer moet ik naar de dokter? Welke voedingssupplementen kunnen soelaas bieden? Mag of moet ik sporten, en welke sporten beoefen ik dan best? Dit boek wil op die manier een inzicht bieden in de spier- en gewrichtspijnen waar een groot deel van de bevolking mee zit. 

Boek