Leveringen in BeNeLux en Frankrijk. Verzendkosten: 8€ of BE:gratis vanaf 45€, NL&LU:gratis vanaf 65€, FR:gratis vanaf 100€
Overige landen? Contacteer ons.
BESTELPROCEDURE PARTICULIER:
*Producten selecteren => naar winkelwagen gaan => Afrekenen => inloggen of account aanmaken
*stappen volgen tot betaling => Betalen met bancontact - kredietkaart => producten worden verzonden
BESTELPROCEDURE APOTHEEK/PROFESSIONEEL: Registreren/inloggen via het professioneel portaal
Geen bestellingen via mail/telefoon, enkel bij problemen (tussen 9u-12u van maandag tot vrijdag)

Homepage Herborist

Nieuw

Omega Complex is opnieuw bestelbaar!

Omega Complex heeft een nieuw jasje. Het product werd geoptimaliseerd op basis van algenolie. U kan het product, met versterkte formule, bestellen via de webshop & is beschikbaar in de afhaalpunten.

 

Paardebloem

Onrustig deze maanden?

Wapen uzelf en uw familie door uw immuunsysteem te ondersteunen!

Versterk uw immuunsysteem en geef uw weerstand een boost. 
Ontdek de natuurlijke en duurzame producten van The Herborist®. Ervaar hun sterke en doeltreffende werking en voel u al snel gezond en wel!

 

Welkom in de wereld waar paarden schitteren!

Gun het uw paard.

Een paard naar de topconditie te brengen, getuigt van fijngevoeligheid, kennis van zaken, liefde voor de natuur en de bereidheid daartoe bij te dragen door de dagelijkse zorg voor uw edele viervoeter.

Vanuit die kennis en voorliefde voor fytotherapie heeft The Herborist®, samen met een team van bio-ingenieurs en experts als dierenartsen, zich geconcentreerd op 100% natuurlijke voedingssupplementen voor paarden.

Horse line

Sportpower®

De natuurlijke boost

Dit all-in-one product is een complex voedingssupplement met gunstige invloed op het prestatievermogen (sporten). Bovendien draagt dit product bij tot een sneller herstel na trainingen en sportprestaties, en is een krachtige antioxidant.

Dit product heeft een anti-dopingattest!

Afbeelding
zilverspar
De kracht van de natuur

Bewegen zonder pijn

Dr. Daan De Coninck

In ‘Bewegen zonder pijn’ legt dokter Daan De Coninck aan de hand van case studies uit hoe je bepaalde klachten kan herleiden naar een diagnose, en vooral: wat je eraan kan doen. Heel veel mensen hebben geen flauw benul wat er precies schort en maken het erger door niets – of de verkeerde dingen – te ondernemen. In het boek krijg je een antwoord op vragen als: wat kan ik er zelf aan doen? Wanneer moet ik naar de dokter? Welke voedingssupplementen kunnen soelaas bieden? Mag of moet ik sporten, en welke sporten beoefen ik dan best? Dit boek wil op die manier een inzicht bieden in de spier- en gewrichtspijnen waar een groot deel van de bevolking mee zit. 

Boek