Leveringen in BeNeLux en Frankrijk. Verzendkosten: 8€ of BE:gratis vanaf 45€, NL&LU:gratis vanaf 65€, FR:gratis vanaf 100€
Overige landen? Contacteer ons.
BESTELPROCEDURE PARTICULIER:
*Producten selecteren => naar winkelwagen gaan => Afrekenen => inloggen of account aanmaken
*stappen volgen tot betaling => Betalen met bancontact - kredietkaart => producten worden verzonden
BESTELPROCEDURE APOTHEEK/PROFESSIONEEL: Registreren/inloggen via het professioneel portaal
Geen bestellingen via mail/telefoon, enkel bij problemen (tussen 9u-12u van maandag tot vrijdag)

Erna Sergeant

stopte het te veel aan koffie drinken

Erna S. wil van haar routine om koffie te drinken af.

De instant thee van 'The Herborist' smaakt heerlijk!

De gewoonte om 's morgens maar ook na mijn eten koffie te drinken, had voor mijn lichaam en geest het effect dat ik moeite had om 's avond de slaap te vatten. Dit geeft ontegensprekelijk een vermoeid gevoel overdag. Ik had mezelf voorgenomen om deze routine te doorbreken en als vervanging voor thee te kiezen. Ook al weet ik dat sommige thee zelfde effecten kan veroorzaken. Deze thee heeft dit effect totaal niet gezien de lage dosering van groene thee.

Via een beurs ben ik terecht gekomen bij de stand van 'The Herborist'. Ik heb daar mogen proeven van de thee en die smaakte heerlijk. Het is een combinatie van verschillende kruiden die de smaak maar ook het effect zo uniek maakt. De thee heeft zelfs een smaakaward gewonnen en dat proef je.

Wat naast de smaak van de thee voor mij de doorslag heeft gegeven om een potje aan te kopen, is het feit dat deze thee zeer snel te bereiden is. De kruiden zijn vermaald tot instant poeder waardoor er geen builtjes of theehouders meer nodig zijn. Water van 100° en een schepje thee. Meer heb je niet nodig.

Ondertussen heb ik er een gewoonte van gemaakt om in plaats van koffie, vooral Organic Instant Detox Tea te drinken. Ik kan de slaap veel sneller vatten en ik ondervind de andere goede eigenschappen van de thee. De thee werkt voor mij ook detoxerend. Alvast een mooi alternatief voor een kopje koffie. Ik kan het iedereen aanraden!

drinking tea