Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Overige landen? Gelieve ons hiervoor te contacteren.
Verzendingskosten: BE:gratis verzending vanaf 45€ anders 8€ NL:gratis verzending vanaf 65€ anders 8€
LU:gratis verzending vanaf 65€ anders 8€ FR:gratis verzending vanaf 100€ anders 8€

BESTELPROCEDURE:
1. Winkelwagen vullen
2. Nieuwe klant = gegevens invullen = account aangemaakt
3.Afrekenen
4.Betalen met bancontact - kredietkaart
5. Verzenden = postetiket aanmaken

Voor apotheken gelieve ons te contacteren:
Tel: +32 54 24 01 08 (tussen 9u-12u van maandag tot vrijdag)
Email: info@theherborist.be

Versterk nu uw immuunsysteem met onze producten.

Ervaar hun sterke en doeltreffende werking van onze producten en voel u al snel gezond en wel!
USP
Versterk de weerstand
Verzachten van de luchtwegen
100 % natuurlijk

Immuun Complex

Aangewend om de weerstand van het organisme te verhogen. Dit middel stimuleert ons lichaamseigen afweersysteem op natuurlijke wijze. Niet te missen tijdens de winter.
Immuun Complex bevat propolis, een bijenproduct dat de natuurlijke weerstand helpt versterken. Het product laat zich uitstekend combineren met Herbofidus.

Tropaeolum Filipendula Complex

Dit complex is een natuurlijk middel dat de algemene weerstand van het organisme helpt verhogen, de circulatie ondersteunt en de spijsvertering bevordert. Dit middel is met een gerust gevoel te gebruiken, en is licht verteerbaar. Tijdens de winterperiode helpt Tropaeolum Filipendula Complex de luchtwegen verzachten dankzij de vluchtige mosterdglycosiden. Het is een 100 % natuurlijk alternatief met salicine uit schietwilg.

Herbospray

Herbospray is een mond- en keelspray met een verzachtende invloed op de luchtwegen, uw ideale ondersteuning tijdens de winter. Het is een 100 % natuurlijke spray.
Herbospray helpt u vrijer ademen en kan u gebruiken in geval van kortdurende heesheid.

Afbeelding
Dandalion
Health through Herbs

Drosera Sapina Complex

Dit product is een echte ‘luchtwegenformule’ met een verzachtende invloed op de luchtwegen en bij een kriebel in de keel. Omdat de gezondheid van de luchtwegen nauw samenhangt met de gezondheid van de darmflora en de darmfunctie in het algemeen, is het best Drosera Sapina Complex samen te gebruiken met Bupleurum Complex® en Transit Complex® om zo ook de darmtransit te ondersteunen. Wanneer u dus de darmfunctie ondersteunt helpt u de luchtwegen te verzachten.

Organic Instant Detox Tea

Het zuur-base evenwicht in het lichaam is van groot belang voor de algemene gezondheid. Te veel stressituaties, ongezonde voeding, alcohol, roken en koffie beinvloeden het zuur-base evenwicht. Groenten en fruit zijn base-vormend voedsel, maar onze dagelijkse voeding bevat naar verhouding toch nog teveel zuurvormende producten. Organic Instant Detox Tea helpt om opgestapelde zuren uit ons lichaam te verwijderen, ondermeer via de ondersteuning van de darmtransit, de vochthuishouding en de inwendige reiniging.