Beste klant,
Bloom is vanaf heden distributeur voor The Herborist.
Als particulier en therapeut kan u afhalen bij Bloom, Gentseweg 160, 8792 Waregem (BE)
Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Overige landen? Contacteer ons.

The Horse Power Line®

Created by The Herborist®
USP
Unieke combinaties
Hoge kwaliteit
100% natuurlijk

Welkom in de wereld waar paarden schitteren!

Ontdek hieronder ons assortiment paardenproducten van The Horse Line®

Een paard naar de topconditie te brengen, getuigt van fijngevoeligheid, kennis van zaken, liefde voor de natuur en de bereidheid daartoe bij te dragen door de dagelijkse zorg voor uw edele viervoeter.

The Herborist® heeft een goede reputatie in gezondheidssupplementen voor humaan gebruik. Vanuit die kennis en voorliefde voor fytotherapie heeft The Herborist®, samen met een team van bio-ingenieurs en experts als dierenartsen, zich geconcentreerd op 100% natuurlijke voedingssupplementen voor paarden. Deze bestaan uit hoogwaardige werkzame stoffen en zijn afkomstig uit bioteelt, gecontroleerd op pesticiden, herbiciden en zware metalen.

paardenliefhebber
EQUINA

Deze producten werden samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek, vnl. getoetst op basis van experienced-based medicine en gelinkt aan een brede waaier indicaties die voor elk type paard van toepassing zijn. De resultaten zijn schitterend. Gun het uw paard!

Wil je weten of het ziektebeeld bij een paard of hond gerelateerd is aan een virus, bacterie, schimmel of parasiet? Vanaf nu is er een opleiding kinesiologisch testen bij paarden beschikbaar. Dit evenement wordt geleid door Evy Macquoy. Lees meer hierover en schrijf je snel in bij Equina.

Afbeelding
Paard kruiden
Gun het uw paard