Leveringen in BeNeLux en Frankrijk. Verzendkosten: 8€ of BE:gratis vanaf 45€, NL&LU:gratis vanaf 65€, FR:gratis vanaf 100€
Overige landen? Contacteer ons.
BESTELPROCEDURE PARTICULIER:
*Producten selecteren => naar winkelwagen gaan => stappen volgen tot betaling => producten worden verzonden
BESTELPROCEDURE APOTHEEK/PROFESSIONEEL: Registreren/inloggen via het professioneel portaal

Geen bestellingen via mail/telefoon, enkel bij problemen (tussen 9u-12u van maandag tot vrijdag)

Clara Ulin

kwam regelmatig thuis zonder stem

‘Herbospray’ helpt me steeds snel van mijn keelproblemen af.

Clara heeft regelmatig last van heesheid.

Als leerkracht heb ik regelmatig problemen met heesheid of een pijnlijke keel. Ik ben opzoek gegaan naar een middel dat me snel helpt bij opkomende keelpijn en heesheid. Waarom medicijnen gebruiken als ik geholpen ben met natuurlijk producten?

Mijn passie om jongeren te inspireren en bij te leren vergt heel wat inspanning. Natuurlijk werken ander factoren zoals winterse temperatuurverschillen mijn probleem soms ook wat in de hand. Ik vind het prettig om deze kruidige spray steeds bij me te hebben, om tijdens mijn les te kunnen gebruiken als ik het voel opkomen.

Keelpijn of heesheid komt plots op en dan is het praktisch om ‘herbospray’ bij de hand te hebben om even te kunnen verstuiven in mijn mond. Ik heb zelfs het gevoel dat het ook preventief werkt wanneer ik het gebruik bij kleine kriebels of irritaties. Het is een zeer kleine en handige verpakking die onmisbaar in geworden in mijn school- of handtas.