Beste klant,
Bloom is vanaf heden distributeur voor The Herborist.
Als particulier en therapeut kan u afhalen bij Bloom, Gentseweg 160, 8792 Waregem (BE)
Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Overige landen? Contacteer ons.

Manu ontwaakte ’s nachts van een moeilijke spijsvertering

Nieke: “Probios-infantis hielp mijn zoontje terug doorslapen.”
USP
Terug een heerlijke nachtrust voor iedereen
Product vrij te gebruiken bij baby's
Optimale werking van de darmflora
Paragraphs

Bij de omschakeling van melk naar vaste voeding, werd mijn zoontje Manu ’s nachts steeds opnieuw wakker. Het was niet mogelijk om hem eventjes te troosten en daarna verder te kunnen slapen. Hij huilde een aantal uur verspreid over een hele nacht. Dit heeft me na enkele gelijkaardige nachten op de been gebracht om op zoek te gaan naar antwoorden.

Mijn arts gaf me de correcte uitleg over hoe darmflora niet alleen bij volwassenen maar ook bij zeer jonge kinderen bepalend is voor een goede spijsvertering en aansluitend immuumsysteem. Dit verklaarde ook de reeks kwaaltjes die Manu opgelopen had de afgelopen periode. Mijn arts adviseerde mij Probios-Infantis.Het gebruik was eerder makkelijk doordat het poeder opgelost kan worden in een flesje melk. Ook via de website van The Herborist vond ik belangrijke, maar vooral handige tips om dit poeder toe te dienen aan mijn zoontje. Hierdoor heeft Manu makkelijk de dosering darmflora leeggedronken.

Stilaan werd de spijsvertering van mijn zoontje terug normaal en hadden we beiden terug een heerlijke nachtrust. Dit heeft me aan het denken gezet dat gezonde darmflora niet alleen voor Manu, maar ook voor mezelf verzorgd moet worden. Een regelmatige kuur voor mijn gezin is niet meer weg te denken.