Beste klant,
Bloom is vanaf heden distributeur voor The Herborist.
Als particulier en therapeut kan u afhalen bij Bloom, Gentseweg 160, 8792 Waregem (BE)
Wij leveren in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Overige landen? Contacteer ons.

‘Herbospray’ helpt me steeds snel van mijn keelproblemen af.

Clara heeft regelmatig last van heesheid.
USP
Snel geholpen met 'herbospray'
Kleine verpakking om steeds bij te hebben
Makkelijk in gebruik
Paragraphs

Als leerkracht heb ik regelmatig problemen met heesheid of een pijnlijke keel.

Waarom medicijnen gebruiken als ik geholpen ben met natuurlijk producten?

Mijn passie om jongeren te inspireren en bij te leren vergt heel wat inspanning van mijn stem. Natuurlijk werken andere factoren zoals winterse temperatuurverschillen mijn probleem soms ook wat in de hand. Ik vind het prettig om deze kruidige spray steeds bij me te hebben, om tijdens mijn les te kunnen gebruiken als ik het voel opkomen.

Ik ben opzoek gegaan naar een middel dat me snel helpt bij opkomende keelpijn en heesheid. Als deze plots opkomen dan is het praktisch om ‘Herbospray’ bij de hand te hebben om even te kunnen verstuiven in mijn mond. Ik heb zelfs het gevoel dat het ook preventief werkt wanneer ik het gebruik bij kleine kriebels of irritaties. Het is een zeer kleine en handige verpakking die onmisbaar in geworden in mijn school- of handtas.

Clara